Monday, December 26, 2011

Never let you go even if i die

Lagu blog aku ~ Best . Ni lyrics dia .Hihi . Lyrics bahasa inggeris supaya faham maksud lagu ni . Heee . Lagu ni sesuai untuk ex aku yang sorang tuuuuuuuuuuu ~ Harap kau terasa :')

No matter how young you are, the pain is still the same
saying you don't know the world too well. You don't know the pain. Things will get better. Why did you lie? How can such a hurt heart repair so easily? How can i live without you? That's why i

Can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

Even if you push me away
i'm gonna hold on to the end
so that you can't go anywhere
if you're really gonna leave, then lie to me
saying we'll meet again tomorrow smiling
saying that breaking up was a joke
otherwise i

Can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

We were always together so often
how can i live alone now? I can't do this
i just can't do this

I can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

Thursday, December 15, 2011

Me miss you guys ❤

Hello stalkers :) Harini nak update pasal apaaaaaaaaaa eh ? Lol . K k , nak text aiman tapi dia macam belum bangun je :p Hikhik . Its already 11.41 OKAY . Lambatnya dia bangun . Hee~ Lari topik sudaa . K aku rindu kawan-2 sekolah . Baru je semalam mimpi diorang :( Sedihje . Aku menangis bhai . Hahahahah sakai .
Paling rindu at ezzo lah . Hihi . Bestie forever after :') Weh ba.......bun..... Rindu kat kau . Hihi . Aku masukkan gambar aku yang ada korang jelah eh :p
Aku winduuuu nani jugak . Hihi :D Gambar ni ada dalam folder aku so aku masukkan yang ni k weh . Cantik kita berdua xD
Hi intan , kita selalu gaduh kan ? Tapi aku rinduu kau :D Hihi . Rindu gila babi doo :>
Baju putih tu aku ke ? Maigodddd , so pwetytytytytyty . Rindu nak free hair :') HAHAHA joke k .
Doo aku rindu kat korang . Putewi and shafaaaaaa . Nanti jumpa kita paw putewi k . Haha gurau je putewi :p Hikhik .
Aku nangis tengok gambar ni sebab aku cantik sangat :( Hahahaha gurau je xD Depan sekali aku , tengah-2 nani , belakang sekali anje . Aku rinduuuuuuuuu anje . Rindu nak main cucuk-2 . Weeeee :3
LastLast . Orang paling aku rindu . Aimonnn . Hihi . Rindu tahu ?! Hihi . Sangat rindu :*

Okay dah tu je . BestieForeverAfter k . Muahmuahmuah kat korang :D




Tuesday, December 13, 2011

Hi , saya suka budak ni ♥

Update ni just nak cakap , saya suka budak ni ♥
MUHAMMAD AIMAN BIN ZAKARIA .
K betul ke tak nama dia ni . Sho cowy k shayang xD
Hikhik . Pada aku , dia paling handsomeee doo :> 
Pada orang lain aku taktahu pulak . Heee . 
K tu je nak update . Kbai .
Much-2 love for you k Aimonn ♥

Sunday, December 4, 2011

TUHAN JE TAU APA YANG AKU RASA SEKARANG

Assalamualaikum . Nak mula dari mana pun aku taktahu . Tuhan je yang tau rasa sakit kat hati aku ni macam mana >< Kau ni kawan jenis apa ? Aku dah tak boleh nak anggap kau kawan aku dah . Benda ni banyak kali kot jadi kat aku . Banyak sangat ke dosa aku ni :'( Kenapa kau nak rampas semua orang yang aku sayang weh? Banyak lagi lelaki kat luar sana tu . Kenapa mesti dia ? kenapa die ? Suka sangat rampas orang yang aku sayang kan . Babi kau . Sumpah babi weh . First time doe aku nangis . Aku cuba untuk taknak nangis . Tapi , aku dah takleh tahan >< YA ALLAH , KUATKAN LAH SEMANGAT AKU . Aku sayang dia gila babi lah sial . Tapi , dia dah jadi milik kau . Aku takleh nak buat apa :( Kau jaga dia baik-2 k . bye . Assalamualaikum .

Thursday, December 1, 2011

Aku single

Hi saya single . Kboi .