Monday, December 26, 2011

Never let you go even if i die

Lagu blog aku ~ Best . Ni lyrics dia .Hihi . Lyrics bahasa inggeris supaya faham maksud lagu ni . Heee . Lagu ni sesuai untuk ex aku yang sorang tuuuuuuuuuuu ~ Harap kau terasa :')

No matter how young you are, the pain is still the same
saying you don't know the world too well. You don't know the pain. Things will get better. Why did you lie? How can such a hurt heart repair so easily? How can i live without you? That's why i

Can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

Even if you push me away
i'm gonna hold on to the end
so that you can't go anywhere
if you're really gonna leave, then lie to me
saying we'll meet again tomorrow smiling
saying that breaking up was a joke
otherwise i

Can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

We were always together so often
how can i live alone now? I can't do this
i just can't do this

I can't let you go even if i die
how can i let you go? Whether you're trying to go or leave, fix my heart
so that i don't hurt
at least so that i can live on
if you can't, whatever
i can't send you even if i die

Thursday, December 15, 2011

Me miss you guys ❤

Hello stalkers :) Harini nak update pasal apaaaaaaaaaa eh ? Lol . K k , nak text aiman tapi dia macam belum bangun je :p Hikhik . Its already 11.41 OKAY . Lambatnya dia bangun . Hee~ Lari topik sudaa . K aku rindu kawan-2 sekolah . Baru je semalam mimpi diorang :( Sedihje . Aku menangis bhai . Hahahahah sakai .
Paling rindu at ezzo lah . Hihi . Bestie forever after :') Weh ba.......bun..... Rindu kat kau . Hihi . Aku masukkan gambar aku yang ada korang jelah eh :p
Aku winduuuu nani jugak . Hihi :D Gambar ni ada dalam folder aku so aku masukkan yang ni k weh . Cantik kita berdua xD
Hi intan , kita selalu gaduh kan ? Tapi aku rinduu kau :D Hihi . Rindu gila babi doo :>
Baju putih tu aku ke ? Maigodddd , so pwetytytytytyty . Rindu nak free hair :') HAHAHA joke k .
Doo aku rindu kat korang . Putewi and shafaaaaaa . Nanti jumpa kita paw putewi k . Haha gurau je putewi :p Hikhik .
Aku nangis tengok gambar ni sebab aku cantik sangat :( Hahahaha gurau je xD Depan sekali aku , tengah-2 nani , belakang sekali anje . Aku rinduuuuuuuuu anje . Rindu nak main cucuk-2 . Weeeee :3
LastLast . Orang paling aku rindu . Aimonnn . Hihi . Rindu tahu ?! Hihi . Sangat rindu :*

Okay dah tu je . BestieForeverAfter k . Muahmuahmuah kat korang :D




Tuesday, December 13, 2011

Hi , saya suka budak ni ♥

Update ni just nak cakap , saya suka budak ni ♥
MUHAMMAD AIMAN BIN ZAKARIA .
K betul ke tak nama dia ni . Sho cowy k shayang xD
Hikhik . Pada aku , dia paling handsomeee doo :> 
Pada orang lain aku taktahu pulak . Heee . 
K tu je nak update . Kbai .
Much-2 love for you k Aimonn ♥

Sunday, December 4, 2011

TUHAN JE TAU APA YANG AKU RASA SEKARANG

Assalamualaikum . Nak mula dari mana pun aku taktahu . Tuhan je yang tau rasa sakit kat hati aku ni macam mana >< Kau ni kawan jenis apa ? Aku dah tak boleh nak anggap kau kawan aku dah . Benda ni banyak kali kot jadi kat aku . Banyak sangat ke dosa aku ni :'( Kenapa kau nak rampas semua orang yang aku sayang weh? Banyak lagi lelaki kat luar sana tu . Kenapa mesti dia ? kenapa die ? Suka sangat rampas orang yang aku sayang kan . Babi kau . Sumpah babi weh . First time doe aku nangis . Aku cuba untuk taknak nangis . Tapi , aku dah takleh tahan >< YA ALLAH , KUATKAN LAH SEMANGAT AKU . Aku sayang dia gila babi lah sial . Tapi , dia dah jadi milik kau . Aku takleh nak buat apa :( Kau jaga dia baik-2 k . bye . Assalamualaikum .

Thursday, December 1, 2011

Aku single

Hi saya single . Kboi .

Tuesday, November 1, 2011

keep me strong ❤

Hai blogger , 

Kita taksihat harini . well , macam biasa lah kalau period kan . Tapi ni paling  cuak kot , tadi berdiri . Then rasa nak pitam >< Terus baring je . Amek panadol sebijik sebab taktahan pening kepala 
Err , teruk bebeno muka tu . Haha . Then , online sekejap semata-2 nak update ni and nak contact bf kita . Dia kata kredit dia low . Kita pun online lah . Bertimbang rasa sikit aite ^^ Sayang punya pasal terpaksa aa makan ubat . Pakwe aku suruh . Kena lah makan . Tapi sekarang pening tu takhilang lagi T.T rasa nak menangis je ohh tahan sakit ni . Hmm , taktahu nak cakap apa .

Rindu kat ezza . Bila kau nak balik sini weh ? Btw , tadi dia text aku . Dia kata dia belikan Shawl untuk aku . Aww , kau lah bestie aku doe . Aku beruntung dapat bestie macam kau c: Sayang kau ketat-2 ona ❤
Thats all for today c:  

Assalamualaikum ❤

Blog is my diary ❤

Hai bloggers , 

Harini nak cerita sikit pasal aku . Aku dah berubah ke ?! Ramai cakap aku dah berubah . Kenapa ? Apa yang lainnya ngan aku ni ? Aku ni senang gila doe nak minat kat orang . Bukan minat orang . Aku minat untuk disayangi . Hee . Salah ke kalau kita nak ramai orang sayang kita ? Taksalah kan zik ? Hee . Awek zik ni suka menggatal ohh . jahat kan dia ni . Zik jangan marah tau . Kita cinta zik sorang je  ❤

Another story -- AKU RASA NAK PENGSAN SETIAP KALI TENGOK BF AKU . HAHA  . Nak tahu kenapa ? Sebab dia handsome + Awesome  ❤ Kan dia belanja aku tengok wayang kan . Aku tengok je muka dia . Hahahaha xD Na tahu sebab apa ? Sebab handsome sangat lah ! Kalau tak , aku tak tengok . muehehe :3 Kau lempang je aku zik kalau aku gedik Bhahaha .First aku dapat tahu intan text kau kan , aku rasa macam nak mati je . Sebab apa ? Sebab aku sayang kau lah gila . haha . Aku geram , dah lah call ezza tak angkat . Menangis tak berlagu je aku  macam ni haa . And lagi satu , 
Dah macam apa kau tengok tu ? Hahaha . Tapi aku dah baik ngan intan dah . Mueheh , Sebab apa ? Sebab
 aku still fikir kawan lah senget . Hikhok

Intan tu semua ex aku dia nak . Hee . Intan , ni bukan kutuk ye . Ini kenyataan . Sorry :\ Hikhikhikhik . Aku tengok ezza macam suka kat BF aku je  Bhahaha xD Sebab time hari rabu keluar dengan zik semua tu , dia macam happy semacam --' And then bila balik , dia ajak aku keluar tau hari jumaat tu . aku pun ye je aa sebab malam tu dia nak balik kedah dah . Aku ingat nak kuwa bedua je ngan ezza ni . sekali dia pergi bagitau zik yang dia nak kuwa jumaat ni and dia cakap aku ajak zik . Sorry eh zik , syeren tak ajak pun time tu . HAHA . Kemain dia paksa lagi  Apahal lah kau cibai . Sampai marah aku -,- Apa celup weh ? Lol , Biarlah . Mungkin perasaan aku je kot . Hmm .

Mintakmintak lah eh dia tak rampas intan payung aku tuh :( Kesian aku ni . Dah laa takde sape nak . Tak ke kesian tu . Kan zik ? Hmm .

Nak nangis boleh tak zik ? Lepastu zik tampar kita . Peh , memang sedap begitu weeh xD Nanti meet buat  tau ? Kalau takbuat , aku cium kau . Mwehehe :3 Apa aku merepek ni pun aku taktahu . Zikkkkkkkkkk je yang aku nak . Lain boleh pergi mam . Opps , pandai lah fikir sendiri xD Kita sayang awak ketat-2 . Ily Muhamad nur zikry ❤ Loveyousomuchkayhunnybunny xD

 byeeee bloggers ❤ ❤ ❤ ❤






Sunday, October 23, 2011

Janji lelaki =='

Assalamualaikum stalker sekalian . Entry harini nak sebut pasal janji lelaki :)
Kenapa lelaki kalau janji , bukan main lagi tapi buatnya tidak . Adakah anda seperti itu ?
Aku still ingat lagi janji kau I , kau janji ngan aku apa ? Aku malas nak ungkit . Buat sedih je .
Cakap taknak tinggalkan aku kan , apa lah . Kalau takleh buat jangan janji k ?
Aku tuba-2 teringat pulak kat kau tadi . Sebab kau IM aku at fb .
Kau ni , pergi IM aku kenapa ? Mana gf-2 kau yang cantik lagi menawan tuh ha ? Eei .
Geram je . Lol , hikhik . Tapi at least dia ingat aku lagi kan . Aww , dia ni sensitif lebih doe . Bhaha
Aku ni menyakai buat warna warni ni pun macam apa je lah xD 
Hahahaha . K taknak tension-2 . 
Nak update pasal apa pulak ni ? aku bosan xD eh eh , i've change my DP.
Cantik tak ? Ofcourse tak en . haha . Sedih je xD
Ada lagi , with my sister <3
Omey en , i know . Bhahaha . K dah hilang warna warni tu . Takde runsing kepala dah . Bhaha
thats it for today . Esok update lagi . Kboi stalker ^^


Saturday, October 22, 2011

My story does starts with pain and ends with happy ending

I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"
Yeah.
Aku memang nak yang terbaik untuk kau A :)
Takpe , aku memang suka syok sendiri kan . Aku jumpa jodoh aku nanti .
Aku harap orang lain dapat bahagiakan kau ><'
Bahagiakan perempuan tu macam mana kau bahagiakan aku .
Halamak syeren poyo malam-2 ni :) hee .

22oktober2011
kita kenal sorang budak ni , dia hott ohh . First-2 tak berani tegur , pastu saje je lah tegur dia kat FB kan . Hee . FB dia nama ERY EDZ LOY  . Then aku try tanya nama dia apa . Act nama dia eryad edzloy , dia form 4 . Sedap kan nama dia . Macam orang nya jugak ^^ eh i mean handsome . Aww aww  .
Segan nak chat ngan dia . Dia baik sangat ^^ sangat oh ~ Dia puji aku . aww aww  . Thankyou .
hee , aww . Terharunya . Hee . Thankyou again so much pakcik ^^ Baik hati betul . Sweet lagi tuh . Idaman semua perempuan ^^ Seronok lah chitchatchot ngan pakcik ni . Buat aku dari sedih tadi terussss happy . automatik . Yang takboleh belah nya . Dia panggil aku CIK SYEREN . Hee . Aku panggil dia pakcik  . Padahal dia takde lah tua mana . Muehehe :3
Tu haa . "CIK SYEREN" hikhik . Manade orang yang nak kat kita ni pakcik . Sedih je ~ wuu . Muka tak cantik kan . Tak macam pakcik . Handsome ^^ Kita suka tengok picture pakcik  .
favourite kita yang ni  
Handsome tak handsome  ? Mesti handsome en . aww aww  . Dia cakap tak dapat apa update pasal dia . Pakcik , kita mengisi masa lapang ni ^^ 
Hee . K , i guess sampai sini jelah . Takpayah nak sedih untuk carik pakwe k syeren . Tunggu besar nanti . Baru cinta sejati sampai :') hee . K assalamualaikum Stalker ^^


Friday, October 21, 2011

First time skype dengan stranger :P

Assalamualaikum , This entry doesnt mean that im skypeing with strangers . But , Just friends from FB yang tak berapa nak rapat lah kan . K , firstly he IM me and ask whether i want to video call with him at FB and then he invite me to skype . So , im totally on . 
And then i think i dont want to show my face because there are so many of his friends . Quite a shy lah bro . Muahaha . Pity him :P tunjuk je lew .
Then , segan silu jelah kita kan sebab ramai kawan dia . Haha :3
Kita skypee dengan orang yang pakai baju biru tu :B
Hikhokk . Kawan-2 dia yang tu pun ada k c:
Hah , broken english so malay je lah eh . Haha :3
Naseb ada capture gambar time skype tadi ~ woo .
Haha . Ni ha ni ha .
Hikhikhok . Trololol , muka aku dah koyak gila tu . Serba salah pulak cakap nak tidur . Hahaha .
Nasib dia faham yang aku nak tidur :P Muahahaha . K baik hati xD
Omg , lain gila kann ? Kan ? Kan ? Haha . Who cares :P mwehehe .
K seronok skype eventhough sekejap k . Trololol .
Its time to sleep . Goodnight stalker c:
Sleep tight anddddddd goodmorning :')



Monday, October 17, 2011

Busy day breathing and blogging

Haha , taktahu nak letak tittle apa ah . Ni haa , budak ni cakap kat kita mcam ni :)
SILA BESARKAN UNTUK BACA :')
hee . Tapi risau satu benda jaaa .
Takut exxxxx dia marah . Trololol . 
Aku bukan apa , terasa sikit je . Rasa macam dia ckap kat aku ><
Ya allah syeren . Jangan fikir bukanbukan k . Fiuuu .
Weh , chill k . Aku terasa gilaaa bila kau buat stat ni :|
Sory xD
K dah tu je aku nak cakap . Aku rapat ngan tambi ni .
 Aslam Hilmi .
 Ada masalah ? Takde ? Bagus :'D
Biar aku hidup dengan aman . 
Assalamualaikum . K chawww :)





Thursday, October 13, 2011

Hey , i love you boy .

Iloveyou so much . so ? jomm couple . Haha .

Only my boyfriend :)
And only you . Ececeh , poyo :B



Haha . Dah tu je . Kboi :)

Sunday, October 9, 2011

Muka yang serupa . Awesome !

entry today nak cerita pasal orang yang mukanya sama . Ohsem kan ?
Takde sape pun muka nak sama macam aku . Kesian kennn ? Hahaha .
Takp lah , jealous banyak ohh dekat diorang :(
Mwehehe , eh sorry sebab curik gambar korang xD
Nanti dah siap post ni , aku mintak maaf :B
Haha . nak tunjuk gambar je pun ni C=
haha . Firstly , senyuman diorang SUMPAH SERUPA xD
Nama dia Hafiz irfan . Handsome kan xD

Yang kedua , nama dia aidel zaman

Yang ni nama dia Asylam . Hikhokk .

Semua senyuman sama . Buat entry ni pun suka-2 je . First tengok dulu ingat semua faker . Rupanya bukan ^^
hee . Segan je kannnn . K takpe . Haha . Sorry guys amek gambar tak bagitahu . Tapi serius muka korang sama . Believe me , aku pernah nampak korang xD haha .
Kcawww . Ada story , update lagi .
xoxo syeren :D



Saturday, October 8, 2011

THIS IS FRIEND ♥

BFF 
♥Nor Ezza Shafina 
♥Aimi
♥Maman Norman
♥Raja Intan Roslenyana
♥Nur Shafarina
♥Nur Ezatul Ziana
♥Puteri Nur Afiqah
♥Imanani Izzati
♥Muhd Nur Zikry
♥Aslam Hilmi
♥Rabitah 
♥Nana
♥Zana
♥Nadia
♥Nurul Faten Farhana 
♥Azarul azwan
♥Ridzuan Zaiddi
♥Ezzatie
♥Roey
♥Muhd Hamizi
♥Raffy Razak
♥Muhd Helmi
♥Lynn Amir
♥Ibrahim Shuhari
♥Muhd Amir Zaki
♥Muhd Haziq
♥Shahril Hashim
♥Nik Adrina
♥Izni 
♥Fitrah
♥wardatul
♥Athirah
♥Nina Karina
♥Muhammad Afif Roslan
♥Afikkk
♥Ah yii
♥Amar Shaqif
♥Afif Roslan
♥Natasha shahril
♥Fazren



They are AWESOME :)
TO MY BFF ,
As childhood friends, we grew up together,
Swearing to be friends forever and ever.
Sometimes we would argue and fight,
Other times we would laugh and stay up all night.
We went from playing with games and toys,
To talking and dreaming about different boys.
My thoughts and feelings, to you I would confide,
Never having anything to hide.
Friends we do remain,
Things changing, and things staying the same.
To each other we still listen and share,
About each other, we will always care. ^^

Tuesday, October 4, 2011

Wednesday, September 21, 2011

Wordless wednesday c:

Wordless Wednesday = On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

                                                                           answer.com


Follow d j m c o y for more awesome photos!

Follow d j m c o y for more awesome photos!

Follow d j m c o y for more awesome photos!

Follow d j m c o y for more awesome photos!

Haha . Kaygoodbye :D so long stalker .


Saturday, September 17, 2011

Date to remember . Iloveyousomuch ^^

Hey stalker ! Lama gila kan aku tak update ? Bhaha . Kesapulaku . Okay , kalau nak update msti ada cerita en .
Title uh *DATE TO REMEMBER* actually date aku ngan mnz ni . muehehe .
Date aku app dia punya relationship request . Aku kenal mnz ni sejak zaman myspace lagi still ingat nih . Jangan main-2 . dia biasa panggil aku ayu . Nak tahu kenapa ? Sebab , first-2 aku kenal dia , aku cakap yang nama aku sayuri . pastu dia cakap , nak panggil ayu lah aka short name untuk sayuri . Haha . Kelakar kan ? I know .
And then lepas kitaorang kenal-2 dia cakap dia suka aku . Aku pun cakap lah aku suka dia . Dan aku tak maksudkan aku suka dia betul-2 . Time tu f1 kot . Sebab aku ingat dia main-2 . Hee . Kejam en ? Dia ni jiwang woaaaa . Haha . Puitis gilak . Takpe . Aku terima dia seadanya :') baikkan aku ? Dahdah . jangan puji lebih-2 . agak segan xD

And then masuk f3 . Bulan berapa tah . Dia start contact aku balik . Dia cakap dia nak awek , Aku pun bagi lah number twin aku yang ezza ni . Dah kenal-2 , aku rasa jealous pulak tengok dia contact ezza tu . Haha . APTB -,- Then , aku tanya dia , taknak coup ngan ezza ke . Dia cakap taknak sebab dia suka and sayang plus cinta kat aku seorang je . Boleh percaya ke ? Ofc lah boleh . Zik ni jujur orangnya . Itulah sifat dia yang aku suka . pandai buat aku senyum dan dia pandai berkata-kata . But , sometimes dia ni annoying doe -,-
Serious cakap . #sorry zik xD

Then , dah lama lama . Aku rasa suka pula kat dia . Keling tak keling kan aku ni .
Sebab tengok muka dia kat lib uh HANDSOME bebenor <3
cair aku . Padahal time tu aku nak jumpa membe dia . Wahahahaha . APTB .
Second time terjumpa dekat rumah aslam hilmi aka emi .
Aku masuk je rumah tu , muka pertama yang aku tengok muka dia . Dia tak tengok aku pun . Hampeh tul . Bagi kaki nanty baru tahu . Hahahaha .
Dah nak balik baru dia nak tegur aku . Yang ezza boleh pulak kutuk dia . Babun . Debik sekali ezza tuh . Sukahati kutuk Boypren aku . Haha .

Lastly , Awak-2 . Kita nak awak tahu yang kita saaaaaaaaayang sangattttttttt kat awak . Walaupun awak annoying :') ily . Goodbye .


Sunday, August 21, 2011

Don't know if I could ever be Without you Cause boy you complete me :)

meowmeow , Assalamualaikum :)
title hari ni berkenaan dengan seorang budak laki ni . nama dia
Muhamad Nur Zikry Bin Norhisham :)
act , dia tak bagi aku tulis nama dia panjang-2 . taktahu apa motif dia .
HAHA .
kadang-2 dia annoying . sebab , dia pemalu . cehh , buto aa malu :)
dia baik + sweet + kadang-2 annoying + handsome .
haha . HANDSOME tuh yang penting . hikhik .
kalau txt dia . memang senyum memanjang jelahh . sebab dia suka buat lawak .
hahahaha , sakai kan ?
haritu 20/8/2011
zik pergi library shah alam yang baru tuu . peh , langsung tak senyum . muka dia memang muka mintak selipar #time tu jelah .
then , kata dia segan . alahai , segan la pulokk .
memang mncabar tahap kesabaranku =,='
lastlast , time balik . punnnnnnn dia buat taktahu .
kalau aku tahu macam tuu . baik aku takyah pergi lib . dengan tengah jealous nya ditambah kan dengan DIA ni yang buat perangai taknak jumpa ALASAN DIA SEGAN .
kau fikir aku tak segan ke ? HAHA .
Watlek sudah . bukan nya aku nak cium kau pun . Hikhik .
pastu balik mintak maaf . HOH . Nasib aku ni Baik taw . Maaf kan kau .
HAHA .
ouh , before lupaa . ni gambar hiasan yang disediakan untuk anda .
tengok , semua GAMBAR at FB dia . semua tak pandang camera . apa punya orang la ni . HAHA .

haha . ni pun ta pandang camera . ngek ngok =,='


okay :) sampai sini jelah eh . esokesok update lagi . #Iloveyousomuchmnz . thankyou for being my loyal friend :)



Sunday, August 7, 2011

rinduuuu sangat kat budak ni :(

assalamualaikum , weh ajibra . saya rindu kat awak ah . awak tau tak ? :')
wuuu ~ sangat rindu . tu aa , jual mahal lagi bila awak kat sini . kan dah rindu . haha :(
nak tengok muka awak yang momel momel tuhhh . hikhikk
saya sayang awak . muahmuah . maman , jangan jealous :P
kan dah mnyesal jual mahal . haha :8
heee .
okay , rindukauAgilagilababengdoe :D
okay chawww . boiboi . muchmuch love <3